Tatiana Samouil

Tatiana Samouil

Florian Noack

Florian Noack

Kaleidoscope String Quartet

Kaleidoscope String Quartet

Les Mousquetaires

Les Mousquetaires

Marie Hallynck

Marie Hallynck

Jean-Luc Votano

Jean-Luc Votano

Ô-Celli

Ô-Celli

Johan Schmidt

Johan Schmidt

Brussels Chamber Music Festival 2017

Na drie succesvolle edities van het BCMF mag onze artistiek directeur Julien Beurms nogmaals op de medewerking van wereldberoemde artiesten rekenen. Voor deze vierde editie hebben we het genoegen om in het Kasteel van Karreveld, vertolkers met een buitengewoon talent te mogen verwelkomen: de Musketiers samen met Didier Laloy, het cello octet Ö-Celli, het Kaleidoscope String Quartet afkomstig uit Zwitserland maar ook Florian Noack, Tatiana Samouil, Marie Hallynck, Johan Schmidt, Jean-Luc Votano en vele anderen. Het Festival wil bovendien jonge, getalenteerde en rijzende sterren van de muzikale scène promoten. Daarom is er een concert geprogrammeerd dat uitsluitend vertolkt wordt door jonge talenten uit een Academie en een Conservatorium. Daarbovenop zijn er Masterclasses om die jongeren de gelegenheid te bieden deskundige raad en inspiratie voor hun muzikale toekomst te sprokkelen. Dit jaar is het festival niet enkel aan klassieke muziek gewijd. Er staat jazz, folk, dans- en muziekfilm op het programma, voor het luistergenot van ons allen.

Samen met alle deelnemende musici, is het team van het Festival blij, fier en gemotiveerd om van dit muzikale weekend een onvergetelijk muzikaal festijn te maken.

Wij hopen jullie dan ook massal te mogen verwelkomen!
Met de steun van de Burgemeester van Sint-Jans-Molenbeek, bevoegd voor cultuur, Françoise Schepmans en de Schepencollege.

ONZE PARTNERS